Ellos Beauty Tips

innlegget inneholder affiliate lenker

ellos

Husker dere denne? Mange spurte om budsjett varianter av min creamy eyeshadow og nå har jeg endelig funnet noen som er minst like bra men til en rimeligere pris. Jeg synes generelt at det er lettere å legge øyenskygge som har en kremet konsistens isteden for de i pudderform. Det gir også et helt annet look og blir mer “dewy”. Jeg anbefaler å legge den lyseste på nr. 1 over hele lokket og deretter legge den mørkeste fra midten og ut som jeg har gjort på bildene. Husk å blend godt!

Jeg er også helt hekta på den økologiske leppepomaden fra EOS som smaker pasjonsfrukt, altså er det bare meg eller er det også viktig for dere med smak og duft på leppepomade? Jeg synes hvertfall det er digg når de dufter skikkelig godt!

Leppestiften fra Shiseido har jeg 2 av allerede og det er en favoritt, jeg skal tilføye fler til samlingen for fargene er så fine. Jeg får ikke nok av leppestifter om dagen, spesielt ikke i douche sommerfarger.

Almond oljen fra Weleda er fantastisk og jeg mixer et par dråper av den i min foundation når jeg vil ha en ekstra dewy look. Du får ikke fett hud, det ser bare ut som om du har fått ekstra mye beauty sleep i det siste. Liker!

Det creamy contour kittet fra Anastasia må jeg virkelig få takk i, det skal jeg bestille hjem asap så jeg kan leke litt med strobing og kontouring (uten at det blir for mye)

Sist men ikke minst er foundationen fra Maxfactor en super budsjett favoritt, den holder hele dagen og kjennes silkemyk på huden. Hvis du ikke har lyst til å investere mange hundrelapper i en foundation anbefaler jeg denne!

1 & 2: Øyenskygger fra Maxfactor

3: EOS leppepomade

4: Weleda ansikts olje

5: Shiseido leppestift

6: Anastasia contour kit creamy

7: Maxfactor Skin Luminizer Foundation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s