Bryllups Mania!

Alle gifter seg. Eller hvertfall mange av mine venner. Det er som om vi har krysset en magisk grense og er på vei inn i et nyt kapittel i livet. Det er litt angst provoserende men også veldig fint, selvom jeg må innrømme at jeg drømmer om å skru tiden tilbake og være 21 igjen. Den tiden skulle jeg gjerne hatt på nytt.

I sommer er jeg bedt i et haug av utdrikningslag og bryllupper og det er veldig hyggelig. Jo bedre man kjenner brudeparet jo finere er hele opplevelsen. I fjor var jeg i bryllup i Italia hvor jeg knapt kjente brudeparet. Selvom det var en nydelig bryllup er det ikke samme opplevelse som når du ser noen av dine beste venner si ja til hverandre. Neste helg gifter faktisk to av mine beste venner seg. Vanligvis kjenner man enten bruden eller brudgommen best men disse to betyr like mye for meg. Brudgommen er min beste kompis i hele verden, vi har til og med vært roomies og jeg er helt enormt glad i han. Faktisk så glad at jeg ser på han som en bror. Bruden er også en av mine beste venner, så jeg tror kanskje dette blir det vakreste brylluppet jeg har vært i til dags dato.

Denne kjolen hadde jeg på meg i et bryllup i Cornwall til en av mine beste venninner, den var et kupp fra Asos til 400 kr. Med et Chanel belte i midjen så hele kjolen mye dyrere ut og mange har lånt den i ettertid. Jeg anbefaler å sjekke ut Asos om du skal i bryllup i sommer for her kan du gjøre noen kupp. Jeg liker ikke investere for mye penger i en slik kjole da man ofte bare bruker den noen få ganger, derfor kan du hellere bruke litt penger på tilbehør. Bryllupet i Cornwall var forresten helt fantastisk, til festen etter bryllupet spilte selveste Disclosure hele natten – det er ikke hver dag man får en privat konsert av de.

One thought on “Bryllups Mania!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s